Mikä on paras puhelin tulossa vuonna 2012

Uusi ATT Puhelimet Coming Out

Avattu Sony Xperia C5 Ultra on nyt myyntiin $ 329,99

Amazon. Amazon tarkastelu: Tämä on kaunis puhelin. Tämä puhelin

saavat 4G LTE Pohjois-Amerikassa, mutta vain AT&T-verkon

AT&T BlackBerry Priv on nyt myyntiin $ 249,99 paikan sopimuksen tai $ 24.67 per kuukausi (Full vähittäismyyntihinta: $ +739,99).

Mikä on paras puhelin tulossa vuonna 2012

Apple iPhone 6s - Uutta&T Phones 2015

IPhone 6s on hyvä puhelin edessä kamera on hämmästyttävä ja niin on kaikkea muuta! Loput puhelin on loistava vaikka! Erityisesti akun! Tämä puhelin on erittäin käyttäjäystävällinen.

ads

Samsung Galaxy S6 reuna + - Uutta&T Phones 2015

Samsung Galaxy Note 5 - Uutta&T Phones 2015

S Pen on parantunut huomattavasti. Kirjoittaminen kun näyttö on lukittu on hyvin käytännöllinen parannusta. Lisätyn jousikuormitettu lukitus kynän on mukavaa. Toiminta muistio on paljon helpompaa kanssa voisivat lisätä muutaman pikakuvakkeita valintasi. Toiseksi ulkomuoto on parantunut huomattavasti. Pidän hieman kaarevat sivureunat. Myös lasi tausta lisää mukava kiiltoa laitteeseen.

HTC Desire 626 - Uutta&T Phones 2015

Suuri puhelin hinnalla myös helppoa käyttää hyvää äänen selkeyttä yksi kädellä ei ole liian suuri tai raskas akku on hieno kyllä ​​saat yhden

Samsung Galaxy S6 Aktiivinen

Suuri puhelin, joka on parempi kuin alkuperäinen vuonna lähes jokaisen tavalla. Rakastan mil spec luokitus ja IP68 nimitys on on meille ihmiset, jotka ovat aktiivisia tai työskennellä ulkona kaikissa sääolosuhteissa.

LG Escape 2 - Uudet AT&T Phones 2015

Ainoa kysymyksiä minulla puhelimen kanssa: 1. määrä sisäistä tallennustilaa ei riitä. Puhelimessa on vain 8 Gt sisäistä tallennustilaa, ja noin 4-5 gigatavua jo käytetty sekalaista. tiedostot jo puhelimessa.

Microsoft Lumia 640 XL - Uutta&T Phones 2015

Muotoilu on loistava on 640XL. Mielestäni 5,7 "näyttö on noin suurin voisin mahdollisesti käsitellä, mutta voin silti toimia kaikkia toimintoja lukuun ottamatta kameran toisella kädellä; ja luulen melko keskimääräinen miehen käsissä.

Samsung Galaxy S6 reuna - Uutta&T Phones 2015

Mikä on paras puhelin tulossa vuonna 2012

Reuna ominaisuudet ovat suuri lisäksi matkapuhelin ja todennäköisesti ominaisuus, että kaikki matkapuhelimet lisää tulevaisuudessa. Reuna kontaktit ovat suuria Pikavalintakohteeksi / nopeus tekstiä tyyppi ominaisuus.

HTC One M9 - Uutta&T Phones 2015

Päivittäminen HTC yksi M7 ja tämä on loistava valinta. Rakentaa ja suunnittelu ovat loistava vakio HTC tavalla. Ohjelmisto on intuitiivinen, houkutteleva ja naurettavan nopea. Akun kesto on erinomainen. Kamera voi tuottaa hienoja kuvia, mutta kärsii hieman hämärässä. Kaiuttimet ovat parhaat tahansa puhelimesta. Erittäin tyytyväinen minun ostaa.

LG G4 - Uutta&T Phones 2015

LG G4 on sama kokoinen näyttö kuin 6 Plus, mutta puhelin on melko vähän pienempi ja on paljon taskussa ja käsi ystävällinen kokoinen. Näyttö on kaunis. Kamera on yhtä hyvä tai parempi kuin iPhone kamera, takakaiuttimen on sama kuin kaiuttimen iPhonessa, ja ohjelmisto tarjoaa Google ja LG on todella hyvä.

LG G Flex 2 - Uudet AT&T Phones 2015

LG G Flex 2 ei ole saanut ansaitsemaansa huomiota. On mukava pitää ja täynnä ominaisuuksia. Akun käyttöikä on kunnollinen verrattuna muihin lippulaiva laitteiden tänä vuonna. Olin huolissani kun olen ostanut tämän puhelimen vuoksi kuulemaan ylikuumenemisesta ongelmia Snapdragon 810 prosessori mutta puhelin ei lämpene enempää kuin mikään muu puhelin olen käyttänyt.

Related viestiä

  • Tässä Mitä New Hampshire Äänestäjät ovat eniten pelkää New Hampshire, Vermont kylmä, teollisuus- siamilaiset kaksoset, on itse määrätyillä hosting ensimmäinen ensisijainen kansakunnan. Valtio...

  • Mikä on paras Reverse Cell Phone Directory Service? 10 Vinkkejä Tarkka puhelinnumero haku ja Side-by-Side vertailu Top-Rated Online Cell Phone hakemistot Julkaistu. Past News ...

  • Miten voin avata Verizon matkapuhelin, joten sitä voidaan käyttää muiden lentoyhtiöiden? Onko jokin tiedä, miten voin avata Verizon matkapuhelin, joten sitä voidaan käyttää muiden lentoyhtiöiden? ystäväni kanssa T-Mobile ...

  • 5 Best Video Editors Androidille Useimmat uudet älypuhelimet näinä päivinä tulevat kyky tallentaa videon 1080p, mikä tarkoittaa monet meistä ovat käveleminen melko ihmisarvoisen videokameroiden meidän ...

  • Kuten data? Jos näin on, Sprint saattaa olla operaattorin sinulle Sivu 1 2: Vaikka muut harjoittajat saivarrella noin tiedot suunnitelmista - rajaton, rajoitettu, kuristettu, ei-kuristettu - Sprint tarjoaa joitakin kaikkein ...