Mikä on yrityksen sovellukset Windows Phone 8

Mikä on työpaikka tili?

Yritykset, organisaatiot, yliopistot, ja muut työnantajat voivat luoda työpaikka tilin Windows Phone, joka tarjoaa sovelluksia ja tietoja, jotka voivat helpottaa voit tehdä työsi. Työpaikka tilin voi myös tehdä muutoksia suunniteltu pitämään työhön liittyviä tietoja varmempi.

Mikä on yrityksen sovellukset Windows Phone 8

Perustamalla työpaikan tilin voi asentaa jokin seuraavista puhelimen:

    Uudet suojauskäytännöt uusia sovelluksia uusi keskitin

Yritys politiikka

Useimmat työpaikka tilit tulevat yhdellä tai useammalla politiikan-takeet suunniteltu suojaamaan puhelimen ja kaikki työhön liittyvä tietoa. Käytännöt voivat myös lisätä tai poistaa ominaisuuksia, jotka vaikuttavat siihen, miten Windows Phone toimii. Esimerkiksi yhtiö voi:

    Vaativat salasanan tietyn pituuden tai monimutkaisuus (tämä voi vaatia muuttamaan olemassa oleva salasana). Poista tallennuskorttisi jos sellainen on. Etänä palauttaa puhelimen alkuperäiseen tuore-from-the-box tilassa. Poista sisäänrakennetut sovellukset, kuten Internet Explorer. Estä tietyt sovellukset asennettu puhelimeen avaamasta tai käynnissä. Estä puhelinta lataamisen tietyistä sovelluksia Windows Phone Store. Estää poistamasta työpaikan tilin.
<

ads

center>

Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä. Katso yksityiskohtaiset tiedot työnantajan työpaikalla tili Windows Phone, kysy tukihenkilö at organisaation tai tarkistaa tukensa verkkosivuilla.

Työpaikka tili ei vaikuta suoraan tietoja Microsoft kerää puhelimesta. Saat lisätietoja, katso Windows Phone 8.1 yksityisyydensuojasta.

Sovellukset ja navat

Yritykset voivat kehittää omia Windows Phone sovelluksia työntekijöille, joita saa vain lisäämällä työpaikan tilin puhelimeen. Yritys voi luoda sovelluksia, esimerkiksi kampus karttoja, paystubs tai lääketieteellisen suunnitelma info jotka ovat hyödyllisiä ympäri vuoden. Muut sovellukset voivat olla kertaluonteisiin tapahtumia, kuten yritysjuhlien tai hyväntekeväisyys kampanja.

Jos yritys on sovelluksia käytettävissä, sinulle annetaan mahdollisuus ladata ne niin pian kuin olet lisännyt työpaikan tilin puhelimeen. Jos sovellus on käytettävissä, kun olet jo perustanut tilin, yhtiö voi kertoa, miten saada se.

Mikä on yrityksen sovellukset Windows Phone 8

Yritykset voivat myös luoda työpaikka keskitin, joka yhdistää kaikenlaisia ​​työhön liittyviä tietoja yhteen paikkaan-asioita, kuten uutisia, kulut, sovelluksia tai pääsy yrityksen myymälässä.

Related viestiä

  • WhatsApp HTC Tällä hetkellä WhatsApp on yksi suosituimmista instant maksutta viestisovelluksen joka on käytettävissä iPhone, Android-puhelimet ja kaikki muut älypuhelimet, jotka ...

  • Onko Microsoft edes halua ihmisiä ostamaan Windows Phones enää? Maanantai 12 lokakuu 2015, 16:36 Microsoft oli hyvä viikko viime viikolla uuden Surface Pro 4 tabletin ja Surface Book kannettavan molemmat ...

  • WP7 toistaa audio luokat Vastaus #: 1 Tämä vastaus on saanut: 3 Äänet. MediaElement on ohjaus, joka istuu sisällä visuaalinen puu (eli sinun täytyy olla sen sivun jonnekin, vaikka ...

  • Best Windows-puhelimet 2016: Mikä on paras Windows Phone? 10 parhaan Windows-puhelimet voi ostaa Isossa-Britanniassa - paras Windows puhelin arvostelua 10 parasta Windows Puhelimet tarkistetaan: paras Windows ...

  • Yksinkertainen määritelmä mitä Full määrittely, mitä 1 a (1) -käytetyt kuin kysyvä ilmentävät tiedustelu identiteetti, luonto, tai objektin arvon tai asia lt; mikä on thisgt; lt; mitä ...