Mikä paras iPad App sanaan asiakirjojen

Mikä on paras Office App iPhone tai iPod Touch?

Matthew Guay on 17 marraskuu 2010

Haluatko nähdä, mitä kaikki suuret toimiston iPhonen ja iPod Touch tarjota tuhlaamatta rahaa ostamalla ne kaikki? Tässä on meidän lopullisen opas parhaiden IOS Office-sovellukset, joten voit oppia ennen ostamista.

iOS-laitteet toimivat hyvin katseluun erilaisia ​​asiakirjoja ilman ylimääräisiä ohjelmistoja, mutta jos haluat luoda uusia asiakirjoja tai muokata ja jakaa nykyisiä, tarvitset Office-sovellus. On useita suosittuja Office sovellusten App Storesta, ja tänään aiomme tarkastella ominaisuuksia kunkin sovelluksen tarjouksia, vertaa miten he kukin tekevät asiakirjoja, ja auttaa nähdä, mikä on parhaiten sopii tarpeisiisi ja budjetti.

Ensinnäkin, tarvitset Office App?

Ensinnäkin, vaikka, sinun täytyy päättää, jos todella tarvitset toimisto sovellus. Jos pääasiassa käyttää iPhonea tai iPod Touch henkilökohtaiseen käyttöön, niin sinun ei tarvitse katsella tai muokata asiakirjoja ja taulukoita. Jos sinun täytyy joskus tarkastella asiakirjoja ja antaa palautetta muokkaamatta tiedostoja, iOS "sisäänrakennettu asiakirja katsoja toimii hyvin tarkastelemalla asiakirjoja sähköpostin liitetiedostoja ja verkossa. Vain koskettamalla dokumentin tai tiedoston sähköpostitse, ja näet esikatselun, joka tekee asiakirjojen lähes täydellisesti. Rich asiakirjoja saa näyttää täysin, mutta sen pitäisi olla tarpeeksi lähellä työtä.

Voit myös helposti katsella verkossa asiakirjoja Safarissa, sillä sekä Office Web Apps ja Google Docs voit tarkastella tiedostoja mobiiliselaimella. Valitettavasti kuitenkin, et voi muokata asiakirjoja joko iPhonessa tai iPod Touch.

Joten katselu asiakirjoja ei ole ongelma, mutta jos haluat enemmän kuin tämä, olet menossa on Office-sovelluksen. Oletetaan kaivaa ja nähdä mitä on saatavilla.

Mitä Office-sovellukset ovat saatavilla?

Business ja tuottavuus osissa App Store lista lukuisia sovelluksia, joiden avulla voit muokata Office-asiakirjoja, taulukoita ja enemmän. Pelkästään kuvaus, se halua olla vaikea tietää, miten kukin toimii. Tämän ongelman ratkaisemiseksi, olemme testanneet 3 suosituimmista Office sovellukset äskettäin: Documents to Go. Quickoffice. ja office2. Otamme vilkaista jokainen ominaisuuksia täällä, mutta voit napsauttaa heidän linkkejä näet koko tarkastelu.

Office2 pärjäsi pahin meidän testi. Tämä sovellus on suosittu, koska se vain maksaa $ 5.99, mutta se kamppaili tehdä asiakirjoja ja taulukoita meidän testeissä. Vielä pahempaa, se menetti muotoiluja, että se ei voi tukea tallennuksen jälkeen muokata asiakirjoja. On valoisaa puolta, se tukee monenlaisia ​​asiakirjoja verkossa varastointipalvelut ja nopeampi kuin kilpailevia sovelluksia.

Quickoffice

Quickoffice Mobile Connect suite hinnoitellaan keskellä on $ 9,99 ja se tarjoaa paljon bang for your buck. Se voi muokata kehittyneitä asiakirjoja melko hyvä, ja sitten tallentaa muotoilut, että se ei tue niin asiakirja silti näyttää samalla takaisin tietokoneeseen. Voit helposti käyttää kaikkia tiedostoja Dropbox, Google Docs, ja enemmän, muokata ja tallentaa ne verkossa. Quickoffice taulukoita kamppaili Xlsx alustettu taulukoita, mutta, mutta muutoin käsitellään moderni rikas Office-tiedostoja helposti.

Olemme erityisesti halunneet innovatiivinen web-käyttöliittymä, jonka avulla voit selata ja lisätä asiakirjoja iOS laitteeseen tahansa lähellä verkkoon liitetystä tietokoneesta. Ja jos et tarvitse käyttää asiakirjoja verkossa varastointipalvelut suoraan, voit saada Quickoffice Mobile Suite vain $ 4.99. Edistyksellisen asiakirjatuki ja halvempi hinta, Quickoffice on erinomainen vaihtoehto.

Documents To Go

Documents To Go on kallein Office app me tarkistetaan $ 16.99, mutta se on myös jatkuvasti yksi suosituimmista App Storesta. Tämä sovellus sisältää parhaat käyttöliittymä muokkausta asiakirjoja, ja jopa sisältää tuen katseluun kehittyneitä asiakirjan osia, kuten sidebars ja kuvien asiakirjoissa. Se voi muokata alustus enemmän kuin mikään muut sovellukset ja tarvittavat vähemmän hanat suorittaa samat tehtävät.

Mikä paras iPad App sanaan asiakirjojen

Documents To Go myös joitakin ainutlaatuisia ominaisuuksia, kuten etsimällä kaikkien online asiakirjan lähteistä ja perus PowerPoint muokkaus. PowerPoint muokkaus ja luominen vaihtoehdot olivat hyvin rajalliset, vaikka niin tämä ominaisuus ei kannata ostamisen app. Jos et tarvitse PowerPoint muokkaus ja online-asiakirjan tuki, voit saada Documents To Go Standard for 9,99 $, mikä ei ole huono valinta, jos haluat muokata monipuolisia dokumentteja suoraan laitteeseen.

Mikä Office App on paras?

Vaikeinta on päättää, mikä sovellus on parhaiten tarpeisiisi. Documents To Go teki tueksi pisimmällä Word-dokumentti ominaisuuksia, ja oli kaikkein vakaana. Valitettavasti vaikka se on myös kallein. Quickoffice on lähellä toinen, ja me itse halunneet www-liittymä käyttämästä iPhone asiakirjoja tietokoneesta. Office2 oli huono riitä, että emme voi suositella sitä normaaliin Office dokumenttien käyttö mutta molemmat Documents To Go ja Quickoffice olivat molemmat hyviä tarpeeksi helposti suositella normaaliin käyttöön.

Tässä on vertailu kunkin sovelluksen ominaisuuksia:

Niinpä lopulta se tulee alas, mitä ominaisuuksia tarvitset. Tarve PowerPoint ja online-asiakirjan tukea? Hanki Documents To Go Premium. Tarvitsee vain muokata asiakirjoja paikallisesti laitteeseen? Quickoffice Mobile Suite on erinomainen vaihtoehto sinulle, joka ei ole kovin kallis. Et voi mennä vikaan jompikumpi näistä sovelluksista, joten valita yksi joka sopii budjetin ja ominaisuus tarvitsevat parasta. Mielestämme Quickoffice Mobile Suite on paras vaihtoehto useimmille kuluttajille.

Täyttämällä Office App Gaps

Microsoft Office tänään ei ole vain asiakirjoja, taulukoita ja esityksiä, vaikka. Outlook ja OneNote ovat myös suosittuja Office sovelluksia, että monet eivät halua luopua, joten Katsotaanpa joitakin vaihtoehtoja näille.

OneNote ei ole käytettävissä iOS, mutta on erinomainen vaihtoehto app, MobileNoter joka tuo lähes kaikki OneNote ominaisuuksia OneNote. Voit synkronoida nykyiset OneNote kannettavat tietokoneesta ja muokata niitä liikkeellä, tai lisätä uusia muistiinpanoja ja synkronoida ne verkossa missä tahansa. Tutustu tarkastelun MobileNoter lisätietoja.

Oletuksena Mail sovellus toimii varsin hyvä sähköpostin liikkeellä. Se sisältää täyden Exchange ActiveSync tukea. joten sinun pitäisi pystyä käyttämään kaikki henkilökohtaiset ja liike sähköpostitiliä mistä tahansa. Ainoa ongelma on, että iPhone Mail sovellus vain voit luoda pelkkää tekstiviestejä. Jos haluat lähettää täydellisen HTML sähköposteja, voit kokeilla MarkdownMail. Sovelluksen avulla voit luoda monipuolisia muotoillun HTML sähköposteja iPhonessa avulla Markdown syntaksin.

johtopäätös

Hetken alustava pettymyksiä kanssa office2, olimme innoissamme nähdä, että molemmat Quickoffice ja Documents To Go tarjoavat suuria toimiston tuki iOS. Muokkaus rikas asiakirjoja ei ole koskaan täysin helppoa pienellä näytöllä, mutta Office app, löydät voit tehdä enemmän liiketoimintaa liikkeellä kuin koskaan löydetty mahdollisia. Plus, monissa tapauksissa, katselu asiakirjan ja tehdä muutoksia myöhemmin on erinomainen vaihtoehto. Mikä on suosikkisi Office app, ja miten käyttää Office työkaluja mennä? Jaa ajatuksesi ja kommentit.

Oliko kaipaamme Office-sovellus iOS että rakastat, tai unohtaa ominaisuus tarvitset? Kerro meille kommentteja, ja jos se on jotain voimme testata, me ilmoitamme sinulle! Ei ole mitään syytä käyttää $ 50 apps vain löytää täydellinen Office-sovellus tarpeisiin, joten toivomme että tämä info auttaa teet valintasi ja saada kaikkein bang for sovelluksen taalaa.

5 Paras ilmainen Word prosessorit

Sarah Ang 2013-10-31 09:03:56 UTC

Olemme kaikki käytetyt Microsoft Word. Eniten läsnä tekstinkäsittelyohjelma markkinoilla, jossain vaiheessa elämäämme. Se kuitenkin osoittautuu katkottua, etenkin koulutuksen, mutta on paljon kilpailijoita vying meidän tekstinkäsittely kanta.

Jos et ole fani Word, eivät ole kiinnostuneita ostamaan täysi toimisto-ohjelmisto, tai todella tarvitsee vain uuden, ilmainen tekstinkäsittelyohjelma, tutustu paras paras alla.

1. Google Docs

Todennäköisesti suosituin tekstinkäsittelyohjelma jälkeen Microsoftin omaa, tämä lista ei voisi olla olemassa ilman Google Docs. Docs on saatavilla tapa Google Drive. jonka avulla voit ladata tavanomaiset epäillyt - asiakirjoja, valokuvia, videoita ja tiedostoja - sinun 15 Gt ilmaista tallennustilaa.

Puhdas, perinteiseen Google muotoilu tekee dokumentit helppokäyttöinen, ja se synkronoi poikki laitteilla. Muokkaa niin paljon kuin haluat, ja jos muutat mielesi, dokumentit tallentaa ja seuraa kaikkia muutokset hetkestä ala kirjoittaa.

Docs tunnetaan valopilkku ryhmätehtäviäkin sekä lähellä että kaukana - mitä joukkuetovereiden tekevät reaaliaikaisesti, tai helposti keskustella heidän sivupalkissa.

Muista tutkia Drive monia muita sovelluksia. pelata Quickoffice nopeasti auki ja muokata dokumenttien puhelimen tai tabletin, Keep hyvässä järjestyksessä, piirustuksia lisätä grafiikka tai Sheets tehdä yhteistyötä taulukoita.

Lataa ilmaiseksi Drive sovellus iOS tai Android laite.

2. Textilus - Microsoft Word Edition

iPad käyttäjät ovat varmasti tuttuja Textilus, Knowtilus lippulaiva tekstinkäsittelyohjelma. Tämä kattava, RTF-sovellus tukee yli 32 kieltä, on usein päivitetään ja on useita muotoiluasetuksia - yli 60 erilaista fonttia on tepsiä, eikö?

Textilus avulla voit luoda ja muokata asiakirjoja, jotka voidaan avata Microsoft Word, OpenOffice, Scrivener ja Nisus Writer. Laita kuvia, kaavioita, allekirjoituksia ja piirustuksia. Vie työ eri muodoissa, ja synkronoituna Dropbox, iCloud, Evernote tai Scrivener pysyä ajan tasalla.

Käytä snapshot ominaisuus ottaa kuvan nykytilasta asiakirjan. Tämä kuva lähetetään sovelluksen tilannekuvia kansioon, jossa se voidaan jakaa tai tallentaa loputtomiin.

Voit myös hakea suoraan ohjelman sisällä Googlen kautta, Wikipedia tai sanakirjan, ja mukauttaa 25 työkalupalkin painikkeiden avuksesi. Textilus asiakirjat ovat yhteensopivia satoja muita tekstinkäsittelyohjelmia, kuten Pages, Microsoft Word, Notes ja enemmän.

3. TeXturi

Siitä lähtien Apple osti tietokone yhtiö NeXT, se on jaettu TeXturissa OS X tilalle SimpleText.

Rakenteeltaan samanlaiset selväkielisenä. te yksinkertaisesti tarvitse avata TeXturi ja kirjoita pois. Voit muotoilla ja lay out sivun, luoda taulukoita ja luetteloita, työskennellä HTML, ja tuonti kuvien, musiikin ja elokuvatiedostoja. Se korjaa automaattisesti oikeinkirjoituksen kirjoittaessasi, ja OS X Mountain Lion, voit myös sanella käyttämällä TextEdit.

4. Kuninkuus Office Writer

Writer on osa koko Kuninkuus Office (yhdessä Spreadsheets ja esittäminen), ja se luo asiakirjat, jotka ovat erittäin yhteensopiva Microsoft Word.

Ohjelma tukee RTF muokkausta, asiakirjan salaus, "yö lukea" -tilassa, kuvan ja pöytä toimintaa, ja lisää. Writer avaa myös Lähetetyin asiakirjoja lähes kaikissa muodossa, ja se on helppo tarttua tiedostoja eri paikoista.

Sen 2013 julkaisu lisäsi kohdat välilehti ja kolme erilaista nahat, ja se teki luoda in-tekstissä taulukon erityisesti intuitiivinen.

Silti se ei ehkä ole yhtä tyylikäs ja siisti kuin muut tekstinkäsittelyohjelmia - ottaa esimerkiksi ylimitoitettu työkalupalkin. (On suositeltavaa asettaa asiakirjan koko näytön.)

Apple ilmoitti 10 syyskuu, että se antaa iWork ilmaiseksi kaikki uudet iOS laitteita. Tämä tarkoittaa, että jokainen vastikään iPhone, iPad ja viidennen sukupolven iPod Touch vastaanottaa Sivut, yleensä $ 9,99 ilmaiseksi.

Ja vaikka sivut ensisijaisesti suunnattu iOS ja Mac-käyttäjille, Windows-käyttäjät voivat käyttää web version Pages kautta erinomainen iWork iCloud. Webissä käyttäjät voivat luoda, muokata ja yhteistyötä asiakirjojen kanssa monia samoja ominaisuuksia iOS ja Mac-ohjelmia.

Lisäksi yhtiö ilmoitti iPad Air Lanseeraustilaisuutta lokakuu 22, jotka Mac OS X Mavericks ja iWork olisi vapaa.

Pages sisältää kaikki tarvittavat työkalut luoda kauniita asiakirjoja. Teksti automaattisesti kiertyy lisätään kuvia, kaavioita ja taulukoita. Pääsy yli 60 malleja, tai aloittaa puhtaalta pöydältä.

Voit myös seurata kommentteja, tallentaa dokumentteja kuten Word-tiedostoja, jakaa ne työtovereiden ja käytä niitä läpi iCloud.

On jotain lisättävää tähän tarinaan? Jaa se kommentteja.

5 Paras ilmainen Word prosessorit

Sarah Ang 2013-10-31 09:03:56 UTC

Olemme kaikki käytetyt Microsoft Word. Eniten läsnä tekstinkäsittelyohjelma markkinoilla, jossain vaiheessa elämäämme. Se kuitenkin osoittautuu katkottua, etenkin koulutuksen, mutta on paljon kilpailijoita vying meidän tekstinkäsittely kanta.

Jos et ole fani Word, eivät ole kiinnostuneita ostamaan täysi toimisto-ohjelmisto, tai todella tarvitsee vain uuden, ilmainen tekstinkäsittelyohjelma, tutustu paras paras alla.

1. Google Docs

Todennäköisesti suosituin tekstinkäsittelyohjelma jälkeen Microsoftin omaa, tämä lista ei voisi olla olemassa ilman Google Docs. Docs on saatavilla tapa Google Drive. jonka avulla voit ladata tavanomaiset epäillyt - asiakirjoja, valokuvia, videoita ja tiedostoja - sinun 15 Gt ilmaista tallennustilaa.

Puhdas, perinteiseen Google muotoilu tekee dokumentit helppokäyttöinen, ja se synkronoi poikki laitteilla. Muokkaa niin paljon kuin haluat, ja jos muutat mielesi, dokumentit tallentaa ja seuraa kaikkia muutokset hetkestä ala kirjoittaa.

Docs tunnetaan valopilkku ryhmätehtäviäkin sekä lähellä että kaukana - mitä joukkuetovereiden tekevät reaaliaikaisesti, tai helposti keskustella heidän sivupalkissa.

Muista tutkia Drive monia muita sovelluksia. pelata Quickoffice nopeasti auki ja muokata dokumenttien puhelimen tai tabletin, Keep hyvässä järjestyksessä, piirustuksia lisätä grafiikka tai Sheets tehdä yhteistyötä taulukoita.

Lataa ilmaiseksi Drive sovellus iOS tai Android laite.

2. Textilus - Microsoft Word Edition

iPad käyttäjät ovat varmasti tuttuja Textilus, Knowtilus lippulaiva tekstinkäsittelyohjelma. Tämä kattava, RTF-sovellus tukee yli 32 kieltä, on usein päivitetään ja on useita muotoiluasetuksia - yli 60 erilaista fonttia on tepsiä, eikö?

Textilus avulla voit luoda ja muokata asiakirjoja, jotka voidaan avata Microsoft Word, OpenOffice, Scrivener ja Nisus Writer. Laita kuvia, kaavioita, allekirjoituksia ja piirustuksia. Vie työ eri muodoissa, ja synkronoituna Dropbox, iCloud, Evernote tai Scrivener pysyä ajan tasalla.

Käytä snapshot ominaisuus ottaa kuvan nykytilasta asiakirjan. Tämä kuva lähetetään sovelluksen tilannekuvia kansioon, jossa se voidaan jakaa tai tallentaa loputtomiin.

Voit myös hakea suoraan ohjelman sisällä Googlen kautta, Wikipedia tai sanakirjan, ja mukauttaa 25 työkalupalkin painikkeiden avuksesi. Textilus asiakirjat ovat yhteensopivia satoja muita tekstinkäsittelyohjelmia, kuten Pages, Microsoft Word, Notes ja enemmän.

3. TeXturi

Siitä lähtien Apple osti tietokone yhtiö NeXT, se on jaettu TeXturissa OS X tilalle SimpleText.

Rakenteeltaan samanlaiset selväkielisenä. te yksinkertaisesti tarvitse avata TeXturi ja kirjoita pois. Voit muotoilla ja lay out sivun, luoda taulukoita ja luetteloita, työskennellä HTML, ja tuonti kuvien, musiikin ja elokuvatiedostoja. Se korjaa automaattisesti oikeinkirjoituksen kirjoittaessasi, ja OS X Mountain Lion, voit myös sanella käyttämällä TextEdit.

4. Kuninkuus Office Writer

Writer on osa koko Kuninkuus Office (yhdessä Spreadsheets ja esittäminen), ja se luo asiakirjat, jotka ovat erittäin yhteensopiva Microsoft Word.

Ohjelma tukee RTF muokkausta, asiakirjan salaus, "yö lukea" -tilassa, kuvan ja pöytä toimintaa, ja lisää. Writer avaa myös Lähetetyin asiakirjoja lähes kaikissa muodossa, ja se on helppo tarttua tiedostoja eri paikoista.

Sen 2013 julkaisu lisäsi kohdat välilehti ja kolme erilaista nahat, ja se teki luoda in-tekstissä taulukon erityisesti intuitiivinen.

Silti se ei ehkä ole yhtä tyylikäs ja siisti kuin muut tekstinkäsittelyohjelmia - ottaa esimerkiksi ylimitoitettu työkalupalkin. (On suositeltavaa asettaa asiakirjan koko näytön.)

Apple ilmoitti 10 syyskuu, että se antaa iWork ilmaiseksi kaikki uudet iOS laitteita. Tämä tarkoittaa, että jokainen vastikään iPhone, iPad ja viidennen sukupolven iPod Touch vastaanottaa Sivut, yleensä $ 9,99 ilmaiseksi.

Ja vaikka sivut ensisijaisesti suunnattu iOS ja Mac-käyttäjille, Windows-käyttäjät voivat käyttää web version Pages kautta erinomainen iWork iCloud. Webissä käyttäjät voivat luoda, muokata ja yhteistyötä asiakirjojen kanssa monia samoja ominaisuuksia iOS ja Mac-ohjelmia.

Lisäksi yhtiö ilmoitti iPad Air Lanseeraustilaisuutta lokakuu 22, jotka Mac OS X Mavericks ja iWork olisi vapaa.

Pages sisältää kaikki tarvittavat työkalut luoda kauniita asiakirjoja. Teksti automaattisesti kiertyy lisätään kuvia, kaavioita ja taulukoita. Pääsy yli 60 malleja, tai aloittaa puhtaalta pöydältä.

Voit myös seurata kommentteja, tallentaa dokumentteja kuten Word-tiedostoja, jakaa ne työtovereiden ja käytä niitä läpi iCloud.

On jotain lisättävää tähän tarinaan? Jaa se kommentteja.

Related viestiä

  • Sivut Mac viimeinen sana tekstinkäsittely. Pages for Mac on tehokas tekstinkäsittelyohjelma, joka antaa sinulle kaiken mitä tarvitset luoda asiakirjoja, jotka näyttävät kaunis. Ja lukea kauniisti ....

  • Entinen PCMag intern Jordan Minor on nuorempi ohjelmisto analyytikko, joka oikeastaan ​​vain haluaa käyttää fancy Northwestern University journalismin aste kirjoittaa videopelit. Hän on aikaisemmin ...

  • Keskustelu Jarte hengittää kevyt ja nopea. Kirjoittaja Carolina Road Software tämä sana prosessori tarjotaan ilmainen versio, kannettava versio ja valinnaisia ​​päivittää "kelloja ja ...

  • Game 4 kuvat 1 sana Game 4 kuvaa 1 sana Websites korean draamaa ilmaiseksi Mad max raivo road koko elokuva kickass Kcee neulepuserot remix ilmainen Mp3 ilmaiseksi yksin Celine Dion Realplayer internet ...

  • Kuten tämä Pictoword: 2 Pics, Mikä 1 Sana? sivu? Tykkää meistä Facebookissa tai Google+. Tykkäyksesi tekevät meidät hymyilemään :-) ja innostaa meitä päivittää nopeammin! Format / System: iPhone iPad iPod Touch ...


Warning: include_once(/home/admin/web/finnish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/finnish.mobilesbuzz.com/public_html/mit/mik-paras-ipad-app-sanaan-asiakirjojen.php on line 189

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/finnish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/finnish.mobilesbuzz.com/public_html/mit/mik-paras-ipad-app-sanaan-asiakirjojen.php on line 189