Mitä silmälasit karhunvatukka p9982

Tuotteen ominaisuudet

Se on puhelin monet löytävät vaikea perustella BlackBerry nykyisessä epävakaa kunnossa. Mutta kanadalaisen ei kuuntele naysayers - se vain kyntämisen.

Tämä määritys on johtanut saapumista melko kömpelösti nimetty BlackBerry Porsche Design P'9982 - älypuhelin varakas liike henkilö, joka haluaa jotain vahingoniloinen noin seuraavassa hallituksen kokouksessa.

Mitä silmälasit karhunvatukka p9982

Tämä ei ole puhelin valtavirtaa, ja jossa on ohjevähittäishinta £1450 / $ 2350 (noin AU $ 2500) se on jotain, joka vain hyvin eliitti mahdollisesti harkita.

ads

Sanomme mahdollisesti koska kaikki rahat et todella saada paljon. Ajattele P'9982 näyttää tutulta? No se, koska se on vain ajaa tehtaan BlackBerry z10 fancy ruostumattomasta teräksestä ja Italian nahka perässä.

Mitattuna suunnittelu Porsche suunnittelu P'9982 on enemmän kulmikas kuin puhelin se perustuu, jossa selvemmin leuka näytön alapuolella - vaikka se on muotoiltu ruostumattomasta teräksestä sijasta muovia.

Tämä Jaloteräsjalusta juoksee kummallakin puolella P'9982 ja yhdistää palan ruostumattoman teräksen yläosassa luurin.

Se on muotoilu emme olleet liian innokkaasti siitä annetun Z10 tai Z30 koska se näyttää lisätä tarpeetonta irtotavarana laitteeseen tarjoamatta mitään edellä paikka Vanhat Porsche Design logo.

Kummallakin puolella P'9982, kohti pohjaa, on pieni neliö, jossa Porsche Design logo asuu - hienovaraisen muistutuksen, että tämä ei ole tavallinen BlackBerry Z10.

Löysimme P'9982 istui hienosti kädessä tasapainoinen 140g painoa, joka oli tarpeeksi, jotta puhelimen tuntuu palkkio ilman dominoiva.

Se sanoi, se ei tunnu niin palkkio kuin hintalappu ehdottaa ja olimme sitä mieltä, että HTC One ja iPhone 5S tuntuu samalta, tai ehkä jopa paremmin kuin P'9982 kädessä.

Ruostumattoman teräksen kehys tarkoittaa, että se on kiinteä luurin, ja Italian nahka takana takaa kunnollinen tai pito samalla tunne melko kaunis. Se ei näytä olevan jotain, joka voisi vaurioitua suhteellisen helposti vaikka.

Mitä silmälasit karhunvatukka p9982

Jos nahka takaisin ei saada pilalla voit aina poistaa sen ja korvaa sen toisella - vaikka tietenkään lisämaksua siellä.

Alla takakansi on irrotettava akku - sama 1800mAh verkkolaite löytyy Z10, mutta tällä kertaa se sai Porsche Design kirjoitettu. BlackBerry väittää se on hyvä 9 tuntia, mutta emme pystyneet testata tätä aikana käsissämme-ajallaan.

Mukana on myös pääsy microSD-korttipaikka, joka voi kestää kortteja jopa 64 Gt kokoisia, ja micro satama, joka ärsyttävän voidaan saavuttaa vain, jos ottaa akku pois.

Se osoittautuu tuskaa kaikille, jotka kytkee SIM säännöllisesti - kuten kansainvälinen liikemiehiä (ja naiset), jotka tämä luuri on suunnattu.

131 x 65,6 x 9,5 mm P'9982 on koskaan niin hieman pidempi ja paksumpi kuin Z10, mutta leveys pysyy samana - samoin kuin 4,2-tuumainen, 1280 x 768 näyttö.

Itse P'9982 urheilu täsmälleen sama silmälasit kuin Z10 lukuun ottamatta yhtä asiaa - sisäiseen muistiin on vauhdittanut välillä 16GB 64GB.

Näyttö on puhdas ja selkeä joitakin ihmisarvoisen katselukulma, vaikka kun ajatellaan, että meillä on nyt täysi HD-näyttö älypuhelimissa (joka maksaa alle puolet hinnasta) päädyt tunne hieman lyhyt muuttaa niitä P'9982.

Että tunne kasvaa kun huomaa, että Porsche Design P'9982 pitää yhä kiinni nöyrä 1.5GHz dual-core prosessori päässä z10 - ei ole mitään quad-core siru tarjolla täällä.

Aikana yleinen käyttö kaksiytiminen siru onnistuu melko hyvin suhteellisen nestettä BlackBerry 10,2 käyttöjärjestelmä, mutta se huomattavasti kamppaili kun aloimme pyytää hieman enemmän P'9982.

Mitä silmälasit karhunvatukka p9982

Emme vielä ole täysin myyty BlackBerry 10 alusta, jossa on hieman sekava ele valvonta tehdään joitakin tehtäviä hieman pikkutarkka ja huono valinta sovelluksia BlackBerry Maailman kauppa ei auta.

Se ei ole lainkaan huono uutinen, vaikka, ja BlackBerry Hub on todella hyödyllinen osa käyttöliittymän, tuoden kaikenlaisen viestinnän yhdeksi keskeinen postilaatikkoon, joka voidaan helposti suunnistaa ja suodatetaan.

Web-selailu on jotain muuta BlackBerry näyttää naulattu uusine käyttöjärjestelmän ja P'9982 ole poikkeus kanssa blisteringly nopea latausajat sekä mobiililaitteissa ja työpöytä sivustoja.

On 2GB RAM varmuuskopioiden kaksiytiminen siru P'9982 joka epäilemättä auttaa aallokko nopeudet ja sisällyttäminen Flash tukee on jotain BlackBerry on yli iOS, Android ja Windows Phone-laitteet.

Paluu takana luurin ja siellä 8MP kamera, joka myös koristaa Z10, mutta P'9982 siellä kromirengas ympäri objektiivin yrittää lisätä premiumtunnelmaa ja se istuu baari lasia joka myös taloa yksittäinen LED-salama ja nimi luurin.

Kamera-sovellus on perus, mutta intuitiivinen ja sulkimen nopeus on suhteellisen nopea ja koko näytöllä toimiva liipaisinta. Automaattitarkennus on pelissä, ja se voi hidastaa katkaiseva kun se yrittää ratkaista.

BlackBerry on aina ollut tunnettu fyysinen QWERTY-näppäimistö ja se teki iso juttu siitä sen kosketusnäyttö tarjoaa BlackBerry 10, joka istuu P'9982. Se on liukas tarjontaa ja pystyimme saada jopa kunnon kirjoitusnopeutesi, mutta silti mieluummin SwiftKey Android.

Jokainen Porsche Design P'9982 puhelimen mukana tulee todistus authentication ruutuun, joten voit todistaa oman epäillä ystäviä että se on todella paljon. Sertifikaatti omistaa myös ainutlaatuinen BlackBerry tappi alkaa vuonna "2AA" - yksinomainen etuliite käytettävissä vain niille, jotka ovat roiskua käteistä on Porsche Design luurin.

Varhainen päätös

BlackBerry Porsche Design P'9982 on suunnattu vähemmistö eliitin liike pelaajia, se ei ole tarkoitus innostukaan yleinen kuluttajien - joka on onnekas, koska se ei ole.

Se sanoi, puhelin, joka maksaa niin paljon P'9982 ulkoasuun ei tule lähelle perustella hintalappu. Tarvitset helvetin paljon enemmän kuin hieman kiiltävää metallia ja kerros lehmännahka työntää ala-lippulaiva älypuhelin kuin korkealentoinen palkkio tarjontaa.

Vaikka Porsche Design P'9982 ei ole aivan groteski hintaan, näyttää tai spec kuin ylellisyyttä Vertu brändi, se on silti perustaa kohdistaa niille, joilla on enemmän rahaa kuin järkeä.

Mikä on kädet tarkastelun?

Kädet arvostelua "ovat Toimittajan ensivaikutelma pala pakki perustuu menoja jonkin aikaa sen kanssa. Se voi olla vain muutaman hetken, tai muutaman tunnin. Tärkeintä on olemme voineet pelata sitä itse ja voi antaa sinulle käsityksen siitä, mitä se haluaisi käyttää, vaikka se on vain alkion näkymä. Lisätietoja katso TechRadar n arvioita takuu.

Related viestiä

  • Lataa WhatsApp BlackBerry Z10, Q10, Z3, Q5, 9900, 9800 07 tammikuu 2015 Download WhatsApp BlackBerry Z10, Q10, Z3, Q5, 9900, 9800 ja kaikki muut laitteet WhatsApp on paras ja ...

  • Miksi Kehitetään BlackBerry? Tavoittaa yleisöä yli 79 miljoonaa BlackBerry-käyttäjät. BlackBerry Keys tilauslomake Kiitos. BlackBerry Code Signing Key on jätetty käsiteltäväksi. Sinä...

  • BlackBerry Torch Review Upouusi kosketusnäyttö käyttöjärjestelmä, valtava ominaisuudet ja täydellinen liukuva näppäimistö, BlackBerry Torch on taskussa voimanpesä. Se on yksi olemme olleet ...

  • Tuotteen kuvaus BlackBerry Porsche Design P'9981 (8GB, HSN takuu) lyhyt yhteenveto: Tyylikäs top-of-the-maailma suunnittelu. Lovely 2,8 tuuman kosketusnäyttö antaa sinulle todellinen Royal Experience ....

  • BlackBerry kännykkää kuudenneksi suosituin laite valmistaja maailmassa, BlackBerry toimii 91 maassa ja sillä on yli kahdeksankymmentä miljoonaa internet-palvelun tilaajaa kaikkialla maailmassa. BlackBerry ...