Mitä sivusto voin ladata ilmaiseksi elokuvia minun ipad

Miten ladata elokuvia iPad ilman iTunes: miten lisätä tueta elokuva formaatit iPadiin

IPad on tullut suuri matkakumppani pelejä pelata ja kaunis näyttö katsella elokuvia. Mutta entä ne meistä, jotka eivät pidä iTunes? Miten lisäämme elokuvia meidän iPads? Olemme keksiä kaksi tapaa lisätä elokuvatiedostoja iPadiin tarvitsematta käyttää iTunesia.

Mitä sivusto voin ladata ilmaiseksi elokuvia minun ipad

IPad on kehittynyt vuosien varrella suuri matkakumppani, kehua sekä valtava kirjasto apps / pelit viihdyttävät sinua sekä kaunis näyttö katsella elokuvia. Mutta entä ne meistä, jotka don’t kuten iTunes? Miten lisäämme elokuvia meidän iPads. me’ve keksiä kahden elinkelpoisen tapa lisätä elokuvan tiedostoja iPad ilman tarvetta käyttää iTunesia.

Ei voi olla ihmiset pyytävät “miksi uskaltaisi’Etkö vain käyttää iTunes siirtää elokuvia iPad?” ja on syytä – lähinnä kysymykset tiedostomuotoja. Monet elokuvaformaatit Aren’t yhteensopiva iTunesin (ja siksi iPad), mikä tarkoittaa sitä, että ihmiset jäävät vaille mahdollisuus katsoa videon kirjasto niiden iPad. Vaikka et löydä videota’s iTunes ystävällinen, sinun täytyy ensin tuoda ne iTunes-kirjastoon ja sitten lopuksi synkronoi ne iPadiin. Se’s pitkä prosessi, ja yksi, joka tarvitsee yksinkertaistaminen.

Tässä’s miten ladata elokuvia iPad ilman iTunesin avulla.

Miten ladata elokuvia iPad ilman iTunes: Käytä Cloud Storage

On kaksi toteuttamiskelpoisia vaihtoehtoja, kun se tulee siirtämään elokuvia iPad käyttämättä Apple’s iTunes, ja ensimmäinen on käyttää pilvi varastointi. Käyttämällä pilvi varastointi on yksinkertaisin tapa siirtää elokuvia iPad, mutta se voi myös olla pisin tie – varsinkin suurempia tiedostoja.

On olemassa monia kolmannen osapuolen varastoinnin vaihtoehtoja, jotka ovat mukana iPad sovelluksia, mutta kaikkein suosituimpia ovat Dropbox. Google Drive ja onedrive. Tarjoaa 2 Gt vapaata tallennustilaa, kun rekisteröidyt ja 500 Mt jokaista asian (jopa 16 Gt), Dropbox näyttää olevan suosituin palvelu. Joten, aloittaa, varmista, että’ve ladannut Dropbox app App Storesta iPadilla ja asentanut Dropbox-kansioon tietokoneen tai Mac.

Mitä sivusto voin ladata ilmaiseksi elokuvia minun ipad

Jos haluat siirtää elokuvan, kopioi ja liitä elokuva tiedosto tietokoneesta osaksi Dropbox-kansioon. Nyt tulee osa, joka voi kestää jonkin aikaa – riippuen tiedoston koon ja Internet-yhteys, se voi kestää jopa muutaman tunnin synkronoida elokuvan Dropbox. Sinä’ll tiedä kun se on saanut synkronointia, koska se’ll on vihreä rasti vieressä sen kuvaketta.

Kun valmiiden synkronointia, voit avata Dropbox sovellus iPadilla ja löytää äskettäin lisätty elokuvatiedoston. Jos sinulla on aktiivinen Internet-yhteys, voit vain napauttaa pelata ja elokuvan pitäisi aloittaa streaming iPadilla – mutta jos haluat sen offline-käyttöä, napauttamalla Star sivun oikeassa yläkulmassa tallentaa elokuvan laitteeseen.

Jos haluat viedä elokuvan niin se’s saatavilla Kuvat-sovellus, joka’s myös vaihtoehto. Kerran sinä’ve valinnut elokuvan napauttamalla Share kuvaketta oikeassa yläkulmassa ja napauttamalla Tallenna video. Se’ll sitten viedä videon Dropbox, valmiina käsiksi Kuvat-sovellus.

Miten ladata elokuvia iPad ilman iTunes: Kolmannen osapuolen ohjelmisto

Jos odottaa tuntikausia tiedostojen synkronointia isn’t ajatus hyvä iTunes kiertotapaa, niin ehkä meidän toinen vaihtoehto on: kolmannen osapuolen ohjelmistoja. IExplorer on henkilökohtainen suosikki meidän koska sen avulla voit enemmän vapautta vuorovaikutuksessa iPad varastointi kuin iTunes ei (muun muassa). Kuitenkin tätä ratkaisua toimisi,’ll myös asentaa kolmannen osapuolen videosoitin kuten Player Xtreme HD (joka on ilmainen) App Storesta.

Mitä sivusto voin ladata ilmaiseksi elokuvia minun ipad

Kerran sinä’ve asentanut sekä ohjelmiston osia, kytke iPad tietokoneeseen. Jos se’s ensimmäistä kertaa, että olet’ve kytketty iPad tietokoneeseen te’re avulla, avata iPad ja hana “Luottaa”. Kerran sinä’ve kytketty iPadin, avoin IExplorer ja iPadin pitäisi automaattisesti havaita ja näytetään. Sieltä’uudelleen vapaasti selata sen tiedostojärjestelmä sekä mahdolliset iTunes varmuuskopiot että olet tietokoneen.

Jotta tehtävä käsin, valitse “Asiakirjat” valikko ja valitse “sovellukset” joka vie kansiot sisältyvät iPadin’s app hakemistoja. Sieltä, valitse ja laajentaa PlayerXtreme kansio (klikkaa nuolta nimen vieressä) ja avaa lataukset kansion. Kerran sinä’ve löysi Lataukset-kansioon, vedä ja pudota videotiedosto tietokoneesta kansioon.

Elokuva pitäisi sitten alkaa siirtää, joten antaa sille muutaman minuutin, – siellä’s edistymispalkki on oikeassa alakulmassa pitää silmällä edistymisestä.

Kun se on valmis, avaa Player Xtreme HD app iPadilla ja sinun pitäisi nähdä filmi’ve juuri lisätty. Sieltä valitse video ja sen pitäisi alkaa pelata-sovelluksen. Yksinkertainen!

Miten ladata elokuvia iPad ilman iTunes: WALTR

IExplorer on erinomainen vaihtoehto, mutta siellä’s jotain parempaa Mac-käyttäjille – WALTR. Toisin IExplorer, kuluttua 14 päivän käytön teille’ll tarvitse maksaa $ 29.95 (£20) WALTR, mutta’ll maksavat nopea ja helppo prosessi,’ll lisätä videoita lähes kaikki video tyyppi (MKV, AVI ja MP4 sisälly) native videot app. Se tekee tyhjäksi tarvetta kolmannen osapuolen videosoitin iPadissa, mikä puolestaan ​​säästää akkua, koska varastossa sovellukset ovat aina enemmän akkua tehokas.

Joten ensinnäkin, lataa WALTR päässä Softorino verkkosivuilla. Kuten aiemmin mainittiin, se’s vapaasti ladata, asentaa ja käyttää 14 päivää, mutta jos haluat edelleen käyttää sitä sen jälkeen, te’ll on maksettava. Kerran sinä’ve asentanut sovelluksen, avaa se ja kytke iPad Maciin (PC-versio on tulossa pian mukaan Softorino).

Kun liität iPadin Maciin, se olisi automaattisesti tunnustettava WALTR. Jos sinä’uudelleen epävarma, jos oikea laite on liitetty, laitteen nimi näkyy yläosassa on WALTR ikkunan. Sieltä voit joko napsauttamalla ‘+’ kuvaketta selata kirjastoa elokuvan haluat siirtää iPadiin, tai voit tehdä jotain paljon nopeammin – vetämällä ja pudottamalla tiedosto WALTR.

Kerran sinä’ve valinnut tiedoston, tiedosto pitäisi alkaa ladata iPadiin. Prosessi on nopea – paljon nopeammin kuin mikään muu vaihtoehto me’ve mainittiin, ja nopeammin kuin täysi iTunes synkronointi liikaa. Koko valintaprosessi ja lisäämällä 200mb MP4 kesti alle 15 sekuntia meidän testaus, joka on aika vaikuttava.

Kun prosessi on valmis,’ll voi käyttää vasta synkronoinnin’d elokuva kautta videot app iPadilla. Se’s syytä mainita, että sama prosessi voi myös synkronoida vaihtoehtoisia ääniformaatteja kuten CUE, FLAC, APE, ALAC, OGG, AAC, AIFF ja WAV Musiikki-sovelluksen ilman tason puristus tai muuntamista.

Jos haluat tietää enempää tästä WALTR, tutustu Macworld Yhdysvalloissa tarkastelun.

Related viestiä

  • Kuinka katsella elokuvia iPadilla ilmaiseksi: mistä löytää pitkät elokuvat verkossa iOS-laitteille Tutustu miten katsella kokoillan elokuvia iPadilla ilmaiseksi. Oppaamme elokuvien katselun ...

  • Paras iPad sovellukset katsella elokuvia, videoita ja TV-ohjelmat paitsi Internetin selailuun, iPad on eniten käytetty elokuvien katseluun, TV-ohjelmia ja muita videoita. Totta, sen tavoite, iPad on osoittautunut ...

  • iMovie iOS Tee seuraava mestariteos. Samana laite ampui sen kanssa. Valjastaa iPhonen ja iPadin kanssa elokuvanteosta sovellus, joka on yhtä voimakas. iMovie voit luoda ...

  • Miten siirtää DVD iPad. Isäni antoi uuden iPad kuin minun syntymäpäivälahjaksi ja satun mennä liiketoimintaa tconvert tänä viikonloppuna, joten haluan nähdä DVD-elokuvia iPadini tappaa aikaa ...

  • Kuinka katsella elokuvia iPad Edistää Tilaa suoratoistopalvelun Netflix, Hulu Plus ja Amazonin Instant Video kaikki tarjoavat samantyyppistä palkkio streaming palvelua. Lataa sovellus ...


Warning: include_once(/home/admin/web/finnish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/finnish.mobilesbuzz.com/public_html/mit/mit-sivusto-voin-ladata-ilmaiseksi-elokuvia-minun-2.php on line 126

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/finnish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/finnish.mobilesbuzz.com/public_html/mit/mit-sivusto-voin-ladata-ilmaiseksi-elokuvia-minun-2.php on line 126