Mitä sovellukset tehdä tunnetuksi viners käyttää

"Vine-kuuluisa," tämä 15-vuotias on 1,4 miljoonaa seuraajaa verkossa

Nash Grier tarvitaan vain 12 minuuttia voittaa uskollisuus 1,4 miljoonaa ihmistä.

15-vuotias Davidson Day sophomore hän on raketin verkossa kuuluisuuteen Twitter-powered app nimeltään Vine, jossa käyttäjät laittavat kuusi sekunnin, looping videoita.

Tämä tarkoittaa, että jokainen askel eteenpäin - hän on jättänyt 124 Vines huhtikuusta - kesti noin niin kauan kuin se kestää lukea tämä lause.

Nash on 26. eniten seurasi ihminen maailmassa on Vine, mukaan rankzoo. Hän hiljattain hyväksynyt Ellen DeGeneres (1,2 miljoonaa seuraajia), ja hän on 35 täplät edellä Miley Cyrus, 60 edessä Justin Bieber.

Hän saa noin 100000 seuraajia viikossa, joten siihen mennessä kun olet lukenut tämän, hän olisi saattanut saavuttanut 1,5 miljoonaa. Hänellä on seuraajia Australiasta Saudi-Arabiasta ja kansainväliset yritykset ovat soitimella häntä tuotemerkin mahdollisuuksia.

Miten saada huomiota miljoonaa ihmistä kuusi sekuntia? Top Viners tehdä komedia, yhdestä-vuorausta outlandish persoonia. Nash tekee vähän kaikkea.

Hänen Vines ovat sekoitus nuorten huumoria ja ahdistusta, laulu parodioi ja slapstick. Hän kuvailee niitä "toiveikas tavaraa, joka on tavallaan villi ja saa ihmiset nauramaan.

"Omaperäisyys on suurin asia."

Hän sanoo hänellä on vaikea fathoming miljoona ihmistä katsomassa hänen videoita.

"Se vain tainnuttaa minua joka kerta yritän ajatella sitä."

Mitä hän tekee kuusi sekuntia?

Hän pitää pitkä lista ideoita - ne tulevat "yleensä lennossa" - hänen iPhone. Tuotanto on toinen asia.

Jotkut kestää vain muutaman minuutin: Viime viikolla hän ja 4-vuotiaan siskonsa Skylynn lauloi kuusi sekuntia Black Eyed Peas "" Boom Boom Pow "ja sai joitakin 375000 tykkää ja 300000" uudelleen Vines "(toiset lähettämistä videon heidän oma syötteitä). Nash sanoi video kesti 2 tai 3 minuuttia tuottamiseksi.

Toiset kestää tunteja. Yhdessä, hän huutaa "haulikko" auton kyydissä, sitten viivoja, ui ja rullalaudat vaatia etuistuimella. Se kesti kaksi tuntia, koska hän teki temput kolme kertaa ennen saada se oikein.

Kristinusko luvut keskuudessa hänen aiheita, samoin kuin pennut. Hänen suosituin on video hänestä kysyy Skylynn mitä vikaa Amerikkaan. Paksu Southern twang, hän vastaa: "He. Tarve. Jeesus. "Nash antaa" Aamen! "Toinen avautuu leikkeen Katy Perryn" Roar "näyttää sitten Nash puristi mewing kissanpentu.

Mitä sovellukset tehdä tunnetuksi viners käyttää

Maku vaihtelee myös. Hän käyttää runsaasti kylpyhuone huumoria. Hän on tehnyt joidenkin etnisten caricatures, joista yksi hän tunsi tarvetta hashtagin kanssa #notaracist ja #iloveallpeople.

Ei kaikki hänen videot ovat G-mitoitettu, sanoi isä, Chad Grier, joka on myös jalkapallovalmentaja klo Davidson Day, mutta hän ei ajattele hänen poikansa on ylittänyt linjan. "Jotkut ovat PG-13, mutta ei koskaan R."

"Vine-kuuluisa"

Twitter käynnisti Vine tammikuussa - myöhemmin vahvistetaan kyseiset lataaminen on oltava 17 (Nash perhe tietää, että hän käyttää app).

Getting miljoona seuraajia on harvinainen: Yli 40 miljoonaa käyttäjää, 48 mennessä osunut 1 miljoonan virstanpylväs. Ja nämä eivät ole A-lista kuuluisuuksia. Ainoa henkilö ennen Nash olet ehkä kuullut on Harry Styles, nuori brittiläinen laulaja pop band One Direction.

Nashin oma Vine maine melkein ei tapahdu.

Hän ladattu sovellus keväällä, sitten otti tauon kaikista sosiaalisen median. Hän vain palasi viiniköynnöksen näyttää ystävä video joku drop-potkiminen jotain (hän ​​ei muista mitä), sitten alkoi leikkimisestä.

Hän sai läpimurti heinäkuun puolivälissä, kun Tiffiny Semashko, lukiolainen Arkansasissa noin 300000 seuraajia tuolloin uudelleen Vined hänen "He. Tarve. Jeesus. "Noin kolme viikkoa myöhemmin hän kertoi 200000-plus seuraajia.

"Se vain pitää saada isompi ja isompi ja isompi, mutta ei ole pysähtynyt."

Hurry - kärsivällisyyttä

Scott Pacitti, perustaja ja johtaja Chuckleheads paran seurue Charlotte, sanoi se on mielenkiintoista seurata kehitystä huumoria.

"Uskon, nuorempi sukupolvi on hyvin tavallista, että ne joko katsella ihmisiä tai olla kamera", hän sanoi lisäten, että suosittu tv-ohjelmia, kuten Comedy Centralin "Tosh.0" rutiininomaisesti kotitekoisista videoita.

Vaikka kukaan ei voi lopullisesti sanoa mikä tekee Nashin videoita niin suosittuja, niiden comedic tilanteet - usein arkipäiväinen hetkiä tai visuaalisia sanaleikkejä - sekä niiden merkitystä nuorten ja hänen Usein kommentoi-sinisellä silmät ovat osa resepti.

Paikallinen stand-up koomikko Tom Stover frowns at ihmisten lyhentää keskittymiskyky, mutta ei nauti hauskaa Vines. "Suurin osa sen alkuperäisen. Olet varmasti täytyy löytää oma ääni. "

Stover sanoi askartelu täydellinen kuusi sekunnin Vine ei ole helppoa, koska ei ole mitään tapa muokata sovelluksen kanssa: Se on yksi ottaa muodossa ja virheitä ei voida korjata. "Se vie uskomattoman määrän kärsivällisyyttä", hän sanoi.

Beyond Vine?

Nash pitää hänen iPhone edessä hänen kasvonsa, osuu äänityspainiketta ja sanoo, "rappu-sukellus. "

Hän ja hänen veljensä Hayes, 13, ovat täytetyt tyynyt niiden paitoja ja housuja ja pukeutui satunnainen vaatekerroksiin, pyyhkeitä, jopa jalkapallo täyte. "Yleensä dumber katsomme, hauskempi se on", Nash sanoo.

He tahallinen miten hypätä tyhjään vauva-allas yläreunassa portaita ja laskeutua vauhdinotto aulasta nurkan takana.

Se on tyypillinen illan Grier taloudessa Nash suorittaa Vine.

Yritykset, sekä kansallisten että kansainvälisten, ovat ottaneet ilmoituksen Nash. Hän sanoi hän saa muutamia sähköposteja tai puheluita päivässä mahdollisille johtajille, ihmiset haluavat hänet edistää niiden tuotemerkin tai muiden pyytää lupaa käyttää hänen videoita.

Hänen perheensä työskentelee asianajaja selvittää seuraavat vaiheet. "Aiomme täytyy lopettaa se", sanoi isä vakion pyyntöjä. "Haluan Nash olla Nash."

Niistä ryhmistä, jotka ovat lähestyneet Nash on Viral Spiral, Lontoon yritys, joka yhdistää kansainvälisiä merkkejä, mainostoimistot, tuotantoyhtiöt ja kustantajien kanssa virus sisältöä. Esimerkiksi mainittu Viral Ben Zola sähköpostia, he hallita kaikkea ympäröivä "Charlie Bit Me" YouTube-video, joka on johtanut web-sarja, kauppatavaraa ja sovellus.

Ja Nash videot ovat herättäneet demografinen että mainostajat ovat nopeasti hyödyntää.

"Sinä on epäilemättä un-yllättyneitä kuullessaan, että" tweeners "edustaa erittäin tehokas (ja) arvokkaita väestörakenteen marketeers ja mainostajille kaikkien säikeiden" Zola kirjoitti.

Nash sanoi hän toiveikas mahdollisuuksia pidemmälle Vine, ja hän myös suunnittelee aloittaa lähettämisen pidempiä videoita YouTubessa. Hän lukemalla miten muokata videoita nyt.

"Hän ei koskaan tuo sen '

Talking isän olohuone, Nash on kohtelias ja lähes lempeä. Hän näyttää innostunut askartelu mielenkiintoisia videoita, ja vähemmän kiedotaan villitys sitä.

Opettaja Julie Brown, joka on Nash hänen Advanced Placement biologian ja kunnioittaa eläin- luokat, sanoo huomio ei ole mennyt päätään.

"Hän ei ole tätä valtava ego. Hän on hyvin vaatimaton, ", hän sanoi. "Luokassa, hän ei mainitse sitä, hän ei koskaan tuo sen ylös."

Nash on keskimmäinen lapsi kolmesta veljeksestä, ja hänen vanhempansa sanovat kolme ovat lähellä. Jos katsot Nashin Vines, näet veljiensä, Will ja Hayes. Hayes usein ampuu Nash, too.

Nash on perfektionisti, kertoo hänen äitinsä, Elizabeth Grier-Floyd. Usein hän viettää paljon aikaa on Vine, mutta ei julkaista sen, jos hän ei usko, että se on tarpeeksi hyvä.

Hänen uusi löytämänsä mainetta vielä yllättää hänet.

"Olemme ravintolassa lounaalla kirkon jälkeen, ja kaksi tai kolme tyttöä keksiä pöytään ja sanoa," Nash, voimme saada kuvan? ' ", Hän sanoo, huokauksia. "Tällä jalkapallopeli, 40 ihmistä tuli toiselta puolelta kentän saada kuvia. Se on hullua. Jos olen klo kuutioina, on autoja heiluttaen meidän auto. "

Erinomainen tilastot ovat geenipoolin. Viime vuonna Nash isoveli, Will, heitti kansalliseksi-ennätys 837 metrin yhdessä gameas Davidson Dayn pelinrakentaja, ja kansallinen rekrytointi verkkosivuilla hinnat hänet 25. paras yleinen rekrytoida maassa. Nyt hän löytää itsensä jakaminen parrasvaloissa Grier talossa.

"En ole Willin veli enää. Will on veljeni, "Nash sanoo virnistäen. "Olen pohjustaa kaikkien keskeltä lapsille siellä."

Related viestiä

  • Veedeo App uskomattomia ominaisuuksia Veedeo sovelluksen. Helppo, nopea, intuitiivinen videoeditointi Making videoita Veedeo app on helppoa, nopeaa ja hauskaa. Tunne laiska? Load vanhoja videoita ja muokata niitä. Luo uskomattomia ...

  • Sovellukset ovat tulevaisuuden ystävyys-finding Jen Aprahamian, vasemmalle, ja Olivia kesäkuu Poole alkaen Hei! VINA. Tervetuloa tulevaisuuteen ystävyyden-havainto, tai niin sano toiveikas app päättäjille. On Squad, ...

  • Chromecast Chromecast debytoi heinäkuussa 2013 ja siitä on tullut yksi menestyksekkäimmistä Google fyysisiä tuotteita koskaan. Helppo käyttää, edullinen ja yhteensopiva kaikkien Android- ja iOS-laitteissa, ...

  • 5 Erinomainen iOS sovellukset sieppaaminen ja muokkaaminen Video Emily Hinta 2012-05-24 13:09:29 UTC Making hyvä video käytetään tarkoittamaan vetää pois kallis videokamera ja omistaa oma video ...

  • 20 Sovellukset mitä tarvitset Parempi Instagram kuvia ja videoita Instagram voi olla tehokas markkinoinnin työkalu, kun sitä käytetään oikein. Mutta tavallinen matkapuhelin valokuvia vintage innoittamana suodattimet voi vain mennä niin ...


Warning: include_once(/home/admin/web/finnish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/finnish.mobilesbuzz.com/public_html/mit/mit-sovellukset-tehd-tunnetuksi-viners-kytt.php on line 154

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/finnish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/finnish.mobilesbuzz.com/public_html/mit/mit-sovellukset-tehd-tunnetuksi-viners-kytt.php on line 154