Mitä sovellus voin katsella ilmaiseksi elokuvia ipad

Paras iPad sovellukset katsella elokuvia, videoita ja TV-ohjelmat

Lisäksi Internetin selailuun, iPad on eniten käytetty elokuvien katseluun, TV-ohjelmia ja muita videoita. Totta, sen tavoite, iPad on osoittautunut yksi suosituimmista laitteet kuluttavat videosisältöä vuosien varrella. Miljoonat käyttäjät etsivät aktiivisesti, lataa / virta videoita - elokuvia, TV-ohjelmia, muun videosisällön - heidän iPad. Joskus tietysti olemassa mahdollisuus käyttää AirPlay suoratoistaa suoraan Apple TV.

Mitä sovellus voin katsella ilmaiseksi elokuvia ipad

IPad on paljon sovelluksia valmiina tarjoamaan lukemattomia tunteja videoita. Suosikki tv-ohjelmia, elokuvia ja muita videoita ovat siellä, valmiina suoratoistaa kautta lukemattomia sovelluksia suunniteltu tähän tarkoitukseen.

Vaikka muutamat palvelut eivät tarjoa todella ilmaiseksi elokuvia ja TV-ohjelmia, kun se on luvattu mainosmateriaalia, on enimmäkseen tilaus-pohjaisia ​​palveluita, jotka tarjoavat yhden parhaista palveluja tällä alalla.

Tässä muutamia näistä iPad apps:

On selvää, et voi olla tätä luetteloa ilman kahta stalwarts: Netflix ja Hulu. Netflix on ilmainen sovellus, joka näyttää kaikki elokuvat ja TV-ohjelmia, joita syndikoidun kautta Netflix. Elokuvat näkyvät Netflixafter 28 päivän niiden vapauttamista joten on niukasti elokuvia aina.

Rajoittamaton suunnitelma maksaa $ 7.99.

Aivan Netflix on Hulu, joka on jäykkä kilpailija entiseen. Hulu on tarjonnut yhtä hämmästyttävä joukko TV sen tilaajille. Palvelumaksut melko sama kuin Netflix on $ 7.99 ja on mitä Hulu kutsuu "rajalliseen".

Crackle Sony ei ole missään yläosassa pelin, mutta se varmasti tuo joitakin tv-ohjelmia (kuten Seinfeld) ja paljon muuta kuin, että se tuo ilmaisia ​​elokuvia. On-demand katselun ja kiinnostavaa, ei ole tilaus täällä. Se on toisin kuin Netflix ja Hulu missä olet saanut maksaa stream.

Crackle ilmeisesti myös joitakin hyviä spec: HQ videoita, siellä on AirPlay tukea, ja se sisältää joitakin lajityyppejä voit poimia.

SnagFilms on valtava kokoelma (yli 3000) elokuvien sen tietokanta, voit lähettää ilmaiseksi. Kuten Crackle, tämä on hämmästyttävä kokoelma elokuvia, jotka nousevat ilmaiseksi: ei tilausta, ei maksua. Suurin osa näistä elokuvista eivät ole suosituimmista lajeista kysyntään. Sen kokoelma yli 300 Indie Films, tiedät missä sovellus on keskittynyt.

Jos olet enemmän kuin vain keskimäärin elokuvan katsoja, SnagFilms on jotain todella hienoa tarjota.

AOL TV ei ole streaming app sinänsä mutta se varmasti yhdistää itsensä ajatus elokuvan sovellukset iPad. Sen ytimessä, se on vain uutiskeräin TV-ohjelmia, elokuvia ja mitä sisällön palveluntarjoajalta tarjouksia. Mutta menee hieman pidemmälle, se mahdollistaa saada lisätietoja TV-ohjelmia, elokuvia ja muuta sisältöä. Integraatio IMBD, Wikipedia tarkoittaa, että saat tiedot aivan käden ulottuvilla.

Video Time Machine

Video Time Machine on epätavallinen video sovellus. Sovellus toimii näyteikkuna videoita 1860 kuluvan vuoden. Amazing hetket kaapattu video aika niin pitkälle taaksepäin historiaan yhdeksästoista luvulla. Et ehkä saa koukkuun toisin muutamia käyttäjiä, mutta varmasti on menossa todellista viihdettä. Mikä parasta, se on kaikki ilmaiseksi.

Jokaisella kanavalla on sovellus, mutta se imee saada paljon kanavan perustuvien sovellusten iPadissa. Sen sijaan, jos saat sovelluksia, kuten AOL TV tai Netflix / Hulu, voit lyödä osoittaa haluat katsoa oikeaan aikaan. Sitä paitsi, se on yksinkertaisempi hallita kaikkia ohjelmia ja elokuvia saman katon alla.

Related viestiä

  • Keskustelu Jarte hengittää kevyt ja nopea. Kirjoittaja Carolina Road Software tämä sana prosessori tarjotaan ilmainen versio, kannettava versio ja valinnaisia ​​päivittää "kelloja ja ...

  • Miten ladata elokuvia iPad ilman iTunes: miten lisätä tueta elokuva formaatit iPadiin IPad on tullut suuri matkakumppani pelejä pelata ja kaunis näyttö katsella ...

  • 9 Parhaat tekstinkäsittely apps iPadille iPhone Jos etsit parasta iPhone apps tekstinkäsittely on uusi iPhone. voit valita minkä tahansa näistä tekstinkäsittelyohjelma iPadille ja iPhonelle ...

  • Blinkbox käynnisti Android tabletti app lähes kaksi vuotta sitten, ja on sittemmin lisännyt Chromecast-tuki koko sen mobiilituotteita. Vaikka sekä iPad ja Android-versiot voit katsella elokuvia ...

  • Kuinka katsella elokuvia iPadilla ilmaiseksi: mistä löytää pitkät elokuvat verkossa iOS-laitteille Tutustu miten katsella kokoillan elokuvia iPadilla ilmaiseksi. Oppaamme elokuvien katselun ...


Warning: include_once(/home/admin/web/finnish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/finnish.mobilesbuzz.com/public_html/mit/mit-sovellus-voin-katsella-ilmaiseksi-elokuvia.php on line 119

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/finnish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/finnish.mobilesbuzz.com/public_html/mit/mit-sovellus-voin-katsella-ilmaiseksi-elokuvia.php on line 119