Miten voin katsella online-elokuvia iPad 2

5 tapoja katsoa televisiota ja elokuvia iPad

Amy Burke 2012-12-05 07:00:35 UTC

IPad voi suorittaa monia ihania urotekoja. Yksi suosikeistani - sen kyky stream televisio-ohjelmia, elokuvia ja jopa elävää lähetykset on korkean resoluution näyttö. Ja meidän ei edes tarvitse raahata ympäri raskas kannettava tietokone.

ABC oli ensimmäinen suuri verkko mahdollistaa iPad käyttäjille stream täysi jaksot. Siitä lähtien, monet muut verkot ovat hyppäsi liikkuvan kelkkaan. Suurimmaksi osaksi nämä sovellukset ovat ilmaisia. Tärkeintä on, he täynnä täynnä jaksot osoittaa menetit tai haluat katsoa uudelleen.

Miten voin katsella online-elokuvia iPad 2

Järjestetty luokittain, tässä on parasta viihdettä ohjelmointi apps ladata oman tabletin.

Jos haluat etsiä näytetään kanavan, mahdollisuudet ovat siellä on sovellus, joka. Useimmat kanavat tarjoavat digitaalisen katsella täyden jaksot kautta alustoja sekä lisätty ominaisuuksia ja bonus materiaalia, kuten aikataulut, sosiaalinen tuuletin vuorovaikutus ja videoleikkeitä. Tutustu ABC. ABC Family. CW. Discovery Channel. Disney. NBC. PBS: llä. TBS. TLC ja TNT.

Elokuvat ja TV

Olet varmaan jo kuullut Netflix ja Hulu. jotka molemmat ovat yhteensopivia iPad sovelluksia. Nämä suosittuja vaihtoehtoja ovat vain pääsee kuitenkin paid, joka maksaa $ 7.99 kuukaudessa.

Jos et halua pulittaa käteistä, voit käyttää muita alustoja stream elokuvia. Crackle. Esimerkiksi voi olla rajoitettu suhteen käytettävissä sisällön, mutta se on ilmainen ladata ja helppo navigoida. Palvelu tarjoaa elokuvia ja TV, sekä alun perin tuotettu ohjelmoinnin, kuten The Unknown. kauhu sarja pääosissa Dominic Monaghan, Lost ja Lord of the Rings kuuluisuuteen.

Toiselle vapaa vaihtoehto, kokeile TV. Sovellus sisältää ohjelmia CBS, CW ja Showtime, haettavissa kanavan nimen tai suosiota.

Jos etsit ajattomia viihdettä, kokeile Tap TV. alustan täynnä satoja vanhoja piirrettyjä, paras YouTube-videoita, hiljainen klassikoita ja dokumentteja. Kuraattorit käsin valita osuva sisältö asuttamaan tämän sovelluksen.

Tyylikäs ja yksinkertainen muotoilu, NextGuide on henkilökohtainen ohjelmaopas, joka koostaa tietoa useiden video sovelluksia ja pitää sinut ajan tasalla siitä, milloin ja missä esityksiä pelaavat. Voit muokata ilmoituksia tietyistä toimijoille tai jopa suosikkijoukkueesi.

Samoin käyttää buddytv valita lempiohjelmasi ja muokata katsojan mieltymykset. Pian palvelu antaa sinulle ehdotuksia sen perusteella, mitä valitsit. In-app TV-oppaasta voit valita suosikkikanavasi ja katso, mitä on tuuletus juuri sillä hetkellä. Lisäksi voit katsella esikatselun, recaps ja valita muistutuksia lempiohjelmasi ovat tulleet ilmaan.

Iloitse, sillä tekniikka on suonut meille mahdollisuuden katsella suorana television meidän tablettia.

Urheilun ystäville, WatchESPN tarjoaa streaming syötteitä ESPN. Espn2, ESPN3 ja ESPNU riippuen tv-palveluntarjoaja. Sovellus antaa sinulle pääsyn tuhansia live-tapahtumia college koripallo NBA pudotuspeleissä, ja osoittaa, kuten SportsCenter.

Uutiset, CNN voit live stream valitse ohjelmoinnin, jälleen riippuvaisia ​​palveluntarjoajalta.

Löydät myös, että paljon kaapelitelevisio tarjoavat suoratoistot omissa sovelluksissa. Katso: Cox TV Connect. DirectTV. Time Warner. Cablevision ja Dish Network. Useimmat myös voit asettaa DVR ja käännä iPad kaukosäädin.

interaktiivinen

Ikään show ei riitä, tietyt sovellukset voit vuorovaikutuksessa sisällön.

Kanssa Viggle. voit synkronoida varustellun näyttää ja vastata tietokilpailun kysymykset kuten katsella. Jokaisesta oikean vastauksen, te ansaita palkita pistettä voit lunastaa jälleenmyyjille kuten Best Buy, Burger King, Fandango ja Old Navy.

Miten voin katsella online-elokuvia iPad 2

Tunnettu tunnistaa musiikin, Shazam toimii myös TV. Napauttamalla osaksi katselemassasi ja käyttää valettu tiedot, episodi ääniraitoja, näyttelijä tweets ja kauppatavaraa linkkejä.

Jotta out-of-the-box katselukokemuksen, kokeile Boxfish. Sovellus kaappaa jokainen sana puhuttu televisiossa. Se käsittelee tiedot reaaliaikaisesti nähdä, mitä aiheita keskustellaan. Voit asettaa ilmoitukset tiettyjä sanoja tai aiheita, tarkastella aihekohtaisia ​​leikkeet ja määrittää kuinka monta kertaa se on mainittu viime päivinä.

BONUS: Mashable / 2012/10/25 / ipad-mini-tapausta /

iPad Mini Kotelot

Related viestiä

  • Kuinka katsella elokuvia iPadilla ilmaiseksi: mistä löytää pitkät elokuvat verkossa iOS-laitteille Tutustu miten katsella kokoillan elokuvia iPadilla ilmaiseksi. Oppaamme elokuvien katselun ...

  • Paras iPad sovellukset katsella elokuvia, videoita ja TV-ohjelmat paitsi Internetin selailuun, iPad on eniten käytetty elokuvien katseluun, TV-ohjelmia ja muita videoita. Totta, sen tavoite, iPad on osoittautunut ...

  • ShowBox iPhone Download | Katsella elokuvia iPhonessa 18 kesäkuu 2015 ShowBox (elokuva Box) IPhone: Jos etsit löytää viesti katsella elokuvia Showbox niin olet oikeassa ...

  • Miten ladata elokuvia iPad ilman iTunes: miten lisätä tueta elokuva formaatit iPadiin IPad on tullut suuri matkakumppani pelejä pelata ja kaunis näyttö katsella ...

  • Blinkbox käynnisti Android tabletti app lähes kaksi vuotta sitten, ja on sittemmin lisännyt Chromecast-tuki koko sen mobiilituotteita. Vaikka sekä iPad ja Android-versiot voit katsella elokuvia ...


Warning: include_once(/home/admin/web/finnish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/finnish.mobilesbuzz.com/public_html/miten/miten-voin-katsella-online-elokuvia-ipad-2.php on line 127

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/finnish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/finnish.mobilesbuzz.com/public_html/miten/miten-voin-katsella-online-elokuvia-ipad-2.php on line 127